Cat de repede poti slabi, stiind doar 10 secrete simple

Cat de repede poti slabi, stiind doar 10 secrete simple

Duminica, Octombrie 15, 2017

Probabil ati citit deja articolul nostru cu 10 secrete pentru a slabi mai usor si mai rapid. Respectand si urmand cele 10 secrete, va puteti astepta sa pierdeti intre 2,30 kg si 5 kg in prima saptamana, apoi o pierdere mai diminuata dupa aceasta perioada.

Daca nu ati mai tinut o dieta pana acum, atunci lucrurile probabil se vor misca mai rapid.

Cu cat aveti mai multa greutate de pierdut, cu atat veti pierde mai repede.

Atentie: In primele zile s-ar putea sa va simtiti mai ciudat. Corpul a ars carbohidrati in toti acesti ani, si este nevoie de timp pentru a se obisnui cu faptul ca trebuie sa arda grasime in locul lor.

Se numeste boala nivelului scazut de carbohidrati si trece de obicei in cateva zile. Adaugand niste sodiu in dieta ajuta. Diluati un cub de supa intr-o cana de apa fierbinte si beti-o. Va va ajuta sa va simtiti o idee mai bine.

Pe masura ce se inainteaza in dieta, majoritatea persoanelor spun ca se simt mai bine, mai pozitivi si mai plini de energie. In acest punct veti deveni oficial o "bestie la ars grasimea".

In ciuda deceniilor de diete anti-grasime, o dieta scazuta in calorii si carbohidrati va poate imbunatati sanatatea in multe feluri:

  • Zaharul din sange tinde sa scada
  • Trigliceridele tind si ele sa se reduca
  • LDL - colesterolul mic, aka ala mic si rau de respira greu, tinde sa scada
  • HDL - colesterolul cel bun urca
  • Presiunea sangelui se imbunatateste semnificativ
  • Dietele scazute in carbohidrati, sau low-carb, sunt mai usor de urmat decat dietele scazute in grasime (low-fat)

Nu trebuie sa va infometati ca sa pierdeti in greutate!

Daca aveti o problema medicala atunci vorbiti cu doctorul inainte de a face schimbari, fiindca acest plan poate reduce nevoia de medicamente.

Reducand carbohidratii si coborand nivelul insulinei, schimbati mediul hormonal si faceti ca si creierul si corpul sa "vrea" sa pierdeti in greutate. Acest fapt conduce la scaderea apetitului si a foamei, eliminand motivul principal care face ca majoritate dietelor sa dea gres.

Alt beneficiu excelent pentru persoanele care nu au rabdare este scaderea initiala in greutatea apei, poate duce la o mare diferenta pe cantar chiar din urmatoarea dimineata.

Cu acest plan, poti manca mancare bine si in acelasi timp sa pierzi o tona de grasime.

Bun venit in Paradis!

Citeste si: 10 secrete pentru a slabi mai usor si mai rapid