Ce isi doresc femeile

Ce isi doresc femeile

Luni, Martie 30, 2015

Barbatii spun ca este dificil sa patrunzi in lumea femeilor in care nuantele de roz sunt la fel de greu de inteles la fel ca si faptul pentru ele totul are si o latura sentimentala. Pentru multi barbati alegerea unui cadou care sa o incante si sa o multumeasca pe femeia iubita este o adevarata provocare. Sunt putine femei care spun concret ceea ce isi doresc si mai degraba asteapta sa fie surprinse...insa in mod placut.

Psiholog de serviciu a realizat in luna martie un sondaj in randul femeilor pentru a vedea ce cadouri isi doresc acestea de la partenerii lor. Initiativa noastra a fost apreciata de 269 de reprezentante ale genului frumos si raspunsurile acestora sunt demne de toata atentia.

Femeile isi doresc ceva inedit, asteapta sa vada ce vor face partenerii lor ca sa le surprinda. Atentie! Surprizele nu se inscriu un genul unei plimbari cu limuzina sau blanuri, bijuterii cu diamante sau vacante in Las Vegas. Raspunsurile femeilor care au participal la sondaj ilustreaza dorinta acestora de a se simti apreciate prin atentia pe care le-o acorda partenerii lor prin pregatirea unui lucru special pentru ele. De asemea, cadoul nu ar trebui sa depaseasca suma de 200 de lei si majoritatea isi doresc ca barbatii sa respecte protocolul oferirii florilor in semn de iubire pentru ele.

Dincolo de ceea ce primesc, femeile isi doresc sa auda mai des declaratii de iubire, iar in topul listei se situeaza banalul " Te iubesc".

Concluzia la care am ajuns este ca femeile isi doresc in continuare romantism- flori si declaratii de iubire, sa se simta valorizate ca femei inainte de celelalte roluri imbracate- femeie, profesie, sotie, mama, etc.

Cel mai important aspect de subliniat este faptul ca femeile isi doresc sa se simta speciale, sa fie surprinse, isi doresc ca barbatii sa se gandeasca la planunri inedite de a face lucruri speciale pentru ca ele sa simta ca sunt importante pentru ei.

Femeile isi doresc barbati care stiu sa le faca sa se simta si sa le arate ca sunt apreciate.