Feng shui de baza pentru o casa armonioasa

Feng shui de baza pentru o casa armonioasa

Miercuri, August 30, 2017

Pentru a crea armonie in casa cu ajutorul metodei Feng Shui, trebuie sa va asigurati ca exista un flux de energie buna in fiecare camera. De la cea mai buna culoare feng shui la usa de la intrare pana la decorarea dormitorului in stil feng shui, aceste trucuri va ajuta sa creati o casa mai armonioasa si mai fericita.

Un bun Feng Shui incepe la usa de la intrare

Usa de la intrare este numita gura Chi-ului in feng shui. Asta pentru ca in acest fel absoarbe casa Chi-ul sau energia esentiala.

Cand o casa are suficienta energie Chi care intra iar fluxul este armonios, persoanele care locuiesc in acea casa experimenteaza stari ridicate de buna dispozitie. Invatatnd sa aveti grija de intrarea in casa va va ajuta sa absorbiti in casa numai energii hranitoare.

Creati armonie in Living

Living-ul este una din cele mai incarcate zone ale casei. De aceea este foarte important sa stiti cum sa creati energie pozitiva in acest loc. Verificati zonele Bagua ale camerei de zi si ale camerei de familie si decorati-le corespunzator utilizand culorile Feng Shui elementare potrivite. Mergeti si mai departe si aflati care sunt elementele nasterii si numerele Kua ale membrilor familiei si creati armonie pentru toata lumea.

Energie senzuala si armonioasa pentru dormitor

Dormitorul este cea mai importanta camera a casei. Tratati-o cu intelepciune. Asta inseamna sa tineti energiile daunatoare departe de ea. Tineti departe activitatile nefolositoare si luati decizii istete pentru a lasa energiile bune sa intre.

Poate ca dormitorul este simplu, dar este un inceput tocmai bun. Aceasta camera este una din cheile unei relatii fericite si al unui somn cu adevarat odihnitor, asa ca orice puteti face ca sa asigurati aceste lucruri vor fi de folos.

Promovati o bucatarie sanatoasa

Bucataria a fost considerata multa vreme inima casei. In Feng Shui, energia casei este de asemenea conectata la energia bunastarii si abundentei.

Exista multe elemente din bucatarie pe care nu le putem controla. O bucatarie mica pune problema aglomerarii iar gura cuptorului s-ar putea sa nu fie in directia ideala. Bucataria ar putea chiar sa fie intr-o zona feng shui nedorita. Puteti combate aceste probleme cu cateva trucuri Feng Shui specifice. Insa neaparat, ca energia sa poata curge, trebuie sa va feriti de inghesuiala si aglomerare de obiecte, expuse afara sau in dulapuri.

Baia vindeca

Baile au proasta reputatie in feng shui. Totusi, asta nu inseamna ca nu puteti crea energie pozitiva in baie. Ele tind sa produca scurgeri de energie si de aceea, avand ca simbol banii, este bine sa puneti capacul la WC cand trageti apa si sa-l mentineti astfel cat mai des. Pentru a schimba energia baii, aprindeti betisoare, lumanari, si puneti muzica relaxanta, si voila!

Feng Shui pentru copii

O buna curgere a energiei feng shui in spatiul casei va duce inevitabil la un copil mai sanatos si mai fericit. Daca, din contra, nu circula energia bine, veti avea un copil care nu poate sa doarma bine si care tinde sa se imbolnaveasca des. Folositi trucurile Feng Shui pentru a crea un spatiu adecvat copiilor, chiar daca vorbim de bebelusi. Cheia camerei copilului este sa creati bucurie si nu haos.

Fiti productivi in biroul de acasa

Lucrati de acasa cu stil si energie buna. Folositi feng shui ca sa deveniti mai productivi, ca sa va simtiti mai creativi si ca sa va bucurati cu adevarat de munca pe care o faceti. Cateva plante care purifica aerul cum ar fi Bambusul, Draecena si Ficusul trebuie sa fie prezente in zona biroului. Curatenia si ordinea sunt la ordinea zilei.

Nu neglijati spatiile de depozitare

Poate preferati sa credeti ca garajul nu face parte din energia casei insa face. La fel ca si dulapurile din casa si orice spatiu in care depozitati lucruri. Lucrurile ingramadite si aglomerate mentin mintea incarcata chiar daca usile sunt inchise si nu se vede. Curatarea spatiilor inchise se poate face prin diverse metode cum ar fi arderea de salvie sau lavanda, sau a betisoarelor parfumate de Palo Santo, lemnul sfant care creste in America de Sud.

Experimentati metode diverse si descoperiti cele care va plac. Dupa un timp toate aceste tehnici vor deveni un obicei pe care il veti iubi.