Ziua 10- Rugati-va pentru partenerul vostru si binecuvantati-l

Ziua 10: Rugati-va pentru partenerul vostru si binecuvantati-l

Duminica, Februarie 22, 2015

Acest indemnn din cele 10 sfaturi pentru o viata de cuplu fericita este cel mai important ca valoare sufleteasca si ca aport in cresterea iubirii. In momentul in care iti binecuvantezi partenerul de viata este ca si cum i-ai spune ca apreciezi divinitatea din el si tot ce are mai bun, multumesti vietii ca sunteti impreuna si ca in felul acesta viata fiecaruia este mai bogata si mai frumoasa.

Multumeste-i in gand ca exista, ca iti este alaturi, multumeste pentru toate acele lucruri pe care le apreciezi si doresti sa se manifeste in relatia voastra.

Daca esti multumit/a ca partenerul tau este muncitor, poti multumi pentru acest lucru si sa il numesti chiar asa: " Iti multumesc, Anda, ca existi, ca ai adus in viata mea iubire si binecuvantatat fie casatoria noastra. Multumesc ca esti muncitoare si ......".

Poate ca esti nemultumit/a de fapul ca partenerul tau fumeaza si iti faci griji pentru sanatatea sa. Astfel, in loc sa il/o cicalesti sa se lase de fumat, te poti ruga pentru sanatatea sa.

Continuand textul de mai sus cu ultima dorinta de a se lasa de fumat pentru sanatate:

" Iti multumesc, Anda, ca existi, ca ai adus in viata mea iubire si binecuvantata fie casatoria noastra. Multumesc ca esti muncitoare si multumesc ca esti sanatoasa."

Puteti crea astfel o mantra personala pentru partenerul vostru de cuplu sau puteti gasi in fiecare zi motivele de recunostinta.

Va invit sa practicati acest gen de rugaciune cat mai des, daca se poate in fiecare zi, chiar si atunci cand sunteti suparati sau v-ati certat. Este modalitatea cea mai eficienta de a aduce relatiei energia iubirii si a recunostintei care poate schimba total modul in care va priviti partenerul de viata. Este totodata o metoda prin care va reamintiti voua insiva ca iubirea este o onoare, un cadou de la celalalt si nicidecum un dat si ca fiecare dintre noi e responsabil iubirii sa aduca mai multa iubire.