Ziua 4- Amintiti-va de momentele frumoase petrecute impreuna

Ziua 4: Amintiti-va de momentele frumoase petrecute impreuna

Miercuri, Februarie 11, 2015

Viata este o insiruire de momente traite si unul dintre cele mai pretioase siraguri pe care il purtam este cel al cuplului din care facem parte. Cu cat timpul petrecut impreuna este mai frumos, cu atat veti arhiva mai multe experiente placute comune. Este adevarat ca prezentul este campul de bataie in care poti lupta pentru fiecare victorie personala si de cuplu, insa daca apelezi la amintiri placute retraiesti la timpul prezent acele momente cheie care v-au apropiat, care v-au oferit niste stari si resurse deosebite ca si cuplu.

Va puteti bucura din plin daca reinviati trecutul si trairile frumoase.

Concentrati-va pe acele amintiri pozitive si pe starile pozitive, chiar daca in memorie se pot strecura si anumite emotii negative. Atunci cand ele apar, reveniti la partile bune ale respectivei amintiri sau sariti la urmatoarea.

In felul acesta, veti acumula precum un bulgare de zapada tot mai multe emotii si sentimente menite sa creeze mai multa apropriere, dragoste si consideratie. Puneti in casa fotografii cu momente haioase/fericite impreuna si transformati-le in ancore astfel incat ori de cate ori le vedeti sa va expuneti bucuriei si emotiei pozitive de atunci.