Detaliile concursului "Cum arata #fericirea pentru tine?"

Detaliile concursului "Cum arata #fericirea pentru tine?"

Vineri, Iulie 11, 2014

Asa cum va promiteam zilele trecute, revin cu detaliile concursului.

Am pornit de la dorinta de a vedea cum arata #fericirea. Nerabdarea si curiozitatea mea cresc cu cat ne apropiem mai mult de ziua lansarii concursului si ma intreb oare cum vor fi pozele ce vor compune mozaicul fericirii?

Concursul este doar o forma de organizare si un imbold, dar adevarata finalitate a lui si castigul nostru al tuturor va fi sa reusim impreuna sa dam un chip fericirii, sa vorbim despre ea, sa aratam ca este ceva concret ci nu un deziderat. La final, eu voi fi fericita daca vom reusi sa implicam cat mai multi oameni. Asadar, nu va sfiiti sa dati share, sa spuneti prietenilor.

Premiul e doar unul.

O tablet ( mini iPad - 16G ). Eu il consider un obiect util, ce poate inregistra momente si amintiri, usor de transportat, atat pentru relaxat cat si pentru lucrat... depinde cum alegi sa-l folosesti. Ambele variante pot aduce fericire. Sper sa iti fie util si tie.

Ce trebuie sa fac pentru a intra in concurs?

Uita-te prin arhiva ta de poze si alege acea poza care sa reprezinte #fericirea pentru tine. Trebuie sa fie un moment in care ai simtit ca esti pe deplin fericit. Fie ca poza privea spre ceva, cineva sau era un moment special, e important sa emane acea stare pe care tu o numesti fericire.

Maine dupa ora 16 urmareste pagina noastra de facebook. Acolo vom posta linkul catre concurs. Linkul te va duce intr-o aplicatie - o pagina pe facebook unde iti vei incarca poza, vei putea adauga o scurta descriere. Am ales o varianta intuitiva, asadar speram ca procesul va fi usor. Pentru orice eventualitate, vom fi online sa iti oferim suportul nostru.

Ce trebuie sa fac pentru a castiga concursul?

1. Poza

Desi ma repet, reamintesc ca poza trimisa va exprima fericirea pentru tine. Ea trebuie sa iti apartina. Poti fi tu in ea sau ceva ce tu ai experimentat sau ai vazut. Pozele altora de pe internet, oricat de frumoase, nu sunt ale tale, asadar nu le trimite ca nu le vom putea accepta in concurs. Pentru jurizare vom urmari originalitatea, creativitatea si tehnica, asadar tine cont de aceste crieterii cand alegi poza.

2. Like-urile - Strange cat de multe like-uri si posteaza #fericirea

Ne intereseaza ca poza ta sa fie apreciata si de ceilalti, de cat mai multi. Dupa cum spuneam, e important sa cream o miscare cu multi oameni care se gandesc la ce ii face fericiti. Posteaza linkul pozei tale pe pagina ta de facebook si invita-ti pretenii la vot. Nu uita sa introduci "#fericire" in postrea ta pentru a putea sa urmarim si noi si tu cat de mare va fi valul de fericire pe care il vom crea.

3. Jurizare - Primele 10 poze

Primele 10 poze cu cele mai multe voturi vor intra in finala. Stiu ca nu toti suntem populari, fotografi desavarsiti, sau maiestri in arta persuasiunii. Dar acesta este pe langa o miscare, un concurs pentru fotografi amatori ce isi doresc sa castige si sunt dispusi sa devina convingatori pentru a primi voturi.

Acesta nu este un concurs stric de popularitate, asadar castigatorul va fi desemnat dintre cei 10 finalisti de catre un juriu. Criteriile evaluate de juriu vor fi: relevanta legat de subiectul propus (fericirea), cat de bine suprinde tema, originalitate, tehnica ( incadrare, culori, lumina).

Daca mai am intrebari?

Pentru mai multe detalii te invit sa consulti regulamentul concursului. Acolo vei gasi mai multe detalii.

Daca totusi mai sunt si alte intrebari, ne poti scrie aici, sau pe pagina de facebook.

Sa fie #fericire pentru toata lumea!