TESTIMONIAL

" Mi-am uitat darurile. "De ce le-ai uitat?" mă certam eu. "Dintr-un motiv sau altul a fost uitat" și vocea Laurei mi-a adus răspunsul, acum îmi răsună în gând și rescriu programul meu cu iubirea de mine și acceptarea darurilor primite. Schimbările se petrec zilnic, îmi vine dorul de meditații, dorul de vocea Laurei. 😍 "
Mihaela
" Laura este cea care m- a ajutat sa ma redescopar, sa accept ceea ce sunt astazi si sa nu incetez sa imi ascult sufletul atunci cand imi e mai greu. Tehnicile moderne folosite de Laura m- au ajutat sa fac o introspectie asupra a ceea ce sunt astazi si a ceea ce doresc sa devin. Am invatat cu siguranta ca nu pot controla orice moment al vietii mele, cu atat mai putin persoanele din jurul meu, iar astazi nu mai sunt deranjata de acest lucru. Sedintele cu Laura mi- au adus linistea si multumirea de care aveam atata nevoie."
L.M.
" Colaborarea mea cu Laura a fost una pe cat se poate de placuta si eficienta. Avand ezitari la inceput, ea a reusit repede sa creeze confortul de care am avut nevoie ca sa ma pot deschide si a reusit sa sustina pe parcursul colaborari noastre un sir logic al evenimentelor. Odata ce am patruns mai adanc a stiut in ce directie sa ma ghideze si pot spune cu mana pe suflet ca starea mea de bine si procesul pozitiv in care ma aflu se datoreaza profesionalismului ei. "
P.M.
" O recomand cu drag pe Laura, atât pentru terapie în cazul unor probleme cât și pentru dezvoltare personală. De fiecare dată când lucrez cu ea simt că vorbesc cu o prietenă care înțelege foarte bine prin ce trec. În plus, ședințele cu ea mi-au adus conștientizări importante și mi-au oferit soluții concrete, care o dată aplicate au generat rezultatele așteptate. "
I.G.
" Ce aș putea spune despre Laura? Prea puține despre omul care mă primește de fiecare dată zâmbind în cabinetul său. Multe despre psihologul căruia îi vorbesc cu sinceritate despre emoțiile, gândurile, amintirile mele. Cred că cea mai importantă trăsătură a unui psiholog este - din perspectiva pacientului- încrederea pe care o transmite. Această încredere umple spațiul dintre terapeut și pacient și fundamentează orice formă de terapie, de vindecare, de comunicare. Or, vindecatoarea, terapeutul, psihologul "Laura" are o delicatețe aparte care face posibilă orice destăinuire. Sunt recunoscătoare vieții pentru experiența acestei întâlniri dintre Laura, mine și mine însami. "
R.L.
" Întâmplător sau nu, am cunoscut-o pe Laura într-un moment de cumpănă, atunci când mă regăseam într-un impas în care nu mi-aș fi imaginat că aș putea ajunge, atât de brusc sau că vreodată, mă voi simti atât de fragilă fizic și emoțional. Am pornit cu încredere și deschidere la prima ședință, și aceeași deschidere am simțit-o și din partea ei pe tot parcursul terapiei. Datorită ei și abordării terapeutice pe care am urmat-o, am ajuns să cunosc și să înteleg cu fiecare ședință, mai bine și mai complex sensul experiențelor cu care m-am confruntat și cauza lor. Îi mulțumesc persoanei care mi-a recomandat-o pe Laura, ca psiholog, și în special, îi mulțumesc Laurei, pentru încurajările din fiecare etapă, pentru suportul primit și recomandările oferite cu acuratețe la fiecare pas, pentru a gestiona stările mele și a găsi împreună o rezolvare concretă a problemelor cu care mă confrunt. "
A.B.
" Laura Lupașcu psihologul care,după câteva ședințe m-a făcut să înțeleg ce caut cu adevărat !Cu ajutorul hipnozei realizate de doamna psiholog,am reușit să-mi exprim multe emoții reprimate și să elimin anumite tipare impuse de societate! Terapiile realizate de Laura prin delicatețea ei te ung pe suflet! ❤️ "
R.T.
" Buna, numele meu este Gabriela. Am vizitat-o pe Laura cand mi-au fost recomandate de un specialist cateva sedinte de terapie cognitiv-comportamentala. Laura m-a ajutat sa ma reconectez cu subconstientul meu si sa introduc in rutina mea zilnica meditatiile de relaxare pentru a-mi diminua starile de anxietate datorate unei tulburari psihosomatice. Multumesc din suflet pentru indrumare. "
Gabriela
" Nu prea stiu de unde sa incep pentru ca as avea mai multe sa spun si nu am decat cateva randuri....iti multumesc ca m-ai invatat sa ma iubesc , sa ma iubesc cu totul si mai ales ca mi-ai aratat ca de fapt viata e frumoasa si nu e deloc negra...imi amintesc cate lacrimi am varsat in cabinetul tau si acum ca scriu aceste randuri imi dau seama cu cata veselie si multe zambete plec de acolo....iti multumesc pentru vibe ul de acolo , pentru conexiunea care o transmiti de fiecare data si mai ales pentru LINISTEA care ai adus o in sufletul meu! Iti multumesc om minunat care esti! "
“ NU PENTRU ACUM, NICI PENTRU ATUNCI , CI PENTRU TOTDEAUNA! "
R.M.
" Sunt foarte multumita de serviciile primite din partea doamnei Laura, simt ca fiecare sedinta ma ajuta tot mai mult sa ma schimb in bine si sa evoluez. Ajutorul din partea ei se vede chiar din primele sedinte iar eu ca persoana ma simt mult mai bine de cand merg la ea. Ma simt in largul meu si foarte linistita de fiecare data cand ii calc pragul,iar ea ma primeste mereu cu caldura,nu a existat o zi sa plec de la ea fara un zambet pe buze. O recomand cu incredere! "
B.